Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

BF89 reiew!!!!



Γεια σας …. Τι κάνετε; 
Υπέροχη μέρα η σημερινή με μία υπέροχη λιακάδα!!!Πως σκοπεύετε να  την περάσετε;  Εγώ ήδη απολαμβάνω τον καφέ μου στο μπαλκόνι...
Σήμερα αποφάσισα να σας μιλήσω για μία παλέτα σκιών που αγόρασα πριν από ένα χρόνο περίπου, όταν για να περάσει η ώρα μου χάζευα  στο  διαδίκτυο. Ανακάλυψα λοιπόν  ένα υπέροχο site το BF-Beauty.com. Για καλή μου τύχη εκείνη την περίοδο είχαν μία προσφορά και έτσι μου ήταν αδύνατο να αντισταθώ στο κάλεσμα.
Αγόρασα λοιπόν την παρακάτω  παλέτα η οποία περιείχε  120 γήινες αποχρώσεις ( model no BF89 ).


Εντάξει δεν έχω λόγια πριν σας μιλήσω για το προϊόν να σας μιλήσω λίγο για την εξυπηρέτηση. Το site εδρεύει στην Αμερική και πίστευα πως θα καθυστερούσε στην αποστολή η παραγγελία μου έφτασε σε επτά ημέρες, άριστα συσκευασμένη και με δωράκια καλωσορίσματος μία μονή σκιά, ένα σετ πινέλα ταξιδίου και ένα εκπτωτικό κουπόνι για να δοκιμάσω τα μόνιμα βερνίκια νυχιών τους . εδώ θέλω να αναφέρω πως όταν αγόρασα την παλέτα δεν είχα το blog επομένως τα δώρα δεν ήταν δωρο-(δοκία).
Ας περάσω τώρα στο προϊόν, όπως σας είπα περιέχει 120 χρώματα, τα περισσότερα με σατινέ υφή, αλλά και μερικές ματ αποχρώσεις ιδανικές για να αναμειγνύω τα χρώματα, έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος  χωρίς primer (σας τα δείχνω παρακάτω χωρίς primer γιατί πιστεύω πως με primer λίγο πολύ όλες οι σκιές γράφουν).

 Επίσης πολύ σημαντικό για έμενα είναι πως στο πίσω μέρος της παλέτας αναγράφονται όλα της τα συστατικά καθώς και η ημερομηνία λήξης του προϊόντος.
Με αυτό το προϊόν μπορείς να κάνεις από το πιο απλό και καθημερινό μακιγιάζ  ές ένα πολύ έντονο και βραδινό smokie!!!

Τα μόνα αρνητικά που μπόρεσα εγώ  να βρω είναι πρώτον η μυρωδιά της, μυρίζει έντονα και αυτό με χαλάει λίγο και δεύτερον βρήκα 3-4 σκιές οι οποίες τρίβονται και επομένως θέλουν περισσότερη προσοχή  στην εφαρμογή.
Αυτά από εμένα ρίξτε μία ματιά στο site πιστεύω αξίζει τον κόπο!!!
Σας φιλώ και ως την επόμενη φορά να θυμάστε πως και μόνο η διαδικασία του μακιγιάζ μπορεί να σας κάνει να χαμογελάσετε!!!

Xoxo
fotini

3 σχόλια:

  1. Την εχω και γω αυτην την παλετα αλλα απο ebay! Εχει οικονομικα εξοδα αποστολης το site?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν θυμάμαι καλα για την παλέτα πρέπει να ηταν περίπου 3 ευρω.
      τα εξοδα αποστολήσ πάνε σύμφωνα με το βάρος τη παραγγελίας.

      Διαγραφή
  2. μόλις έγινα μέλος στο όμορφο blog σου. αν θέλεις, επισκέψου και συ το δικό μου και γίνε μέλος αν σου αρέσει
    www.vickymarple.blogspot.gr
    (giveaway ends tonight at 00:00!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή