Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Άργιλος ο θαυματουργός....



Γεια σας!!! Τι κάνετε σήμερα;
 Πως πέρασε για εσάς η τελευταία  ημέρα της εβδομάδας; Εγώ αποφάσισα να αφιερώσω λίγο παραπάνω χρόνο στον εαυτό μου και να κάνω μια μάσκα προσώπου με πράσινο άργιλο.
Τις ευεργετικές ιδιότητες του ιδιότητες λίγο πολύ τις γνωρίζετε… η χρήση του άργιλου για θεραπευτικούς σκοπούς, χάνεται στα βάθη της ιστορίας.
Ο άργιλος που χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό είναι ο argilla natural clay της INO PLUS. 



Πρόκειται για ένα προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε τύπο επιδερμίδας. Στερεοποιείτε πάνω στο πρόσωπο, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, την περιττή λιπαρότητα, τα μαύρα στίγματα και μειώνει τις ρυτίδες.
Έχω μείνει πραγματικά πολύ ευχαριστημένη από αυτό το προϊόν. Η συσκευασία περιέχει 150gr προϊόντος και κοστίζει 4,50€, θεωρώ πως είναι πολύ καλή η τιμή του. Στο πίσω μέρος της συσκευασίας έχει μερικά tips για το πώς πρέπει να τον χρησιμοποιούμε ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας μας.
Εάν έχετε ξηρό δέρμα: σε ένα μπωλ αναμειγνύεται ένα κουταλάκι του γλυκού νερό με λίγο μέλι και προσθέτουμε τρεις κουταλιές άργιλο. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει πολτός, και εφαρμόζουμε για 30 λεπτά.
Εάν έχετε λιπαρό δέρμα σε ένα μπωλ αναμειγνύεται μερικές σταγόνες λεμόνι με μία κουταλιά του γλυκού νερό και τρείς άργιλο, μόλις γίνει πολτός εφαρμόζετε για 30 λεπτά
Εάν έχετε κανονικό δέρμα σε ένα μπωλ αναμειγνύεται δύο κουταλάκια του γλυκού νερό με μερικές σταγόνες γάλα και τρία κουταλάκια του γλυκού άργιλο. Εφαρμόζετε για 30 λεπτά
Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις ξεπλένετε με άφθονο νερό.
Εσείς πως χρησιμοποιείτε τον άργιλο;
Αυτά από εμένα για σήμερα τα υπόλοιπα αύριο σας στέλνω την αγάπη μου!!!!
Xoxo
fotini       
 
.

3 σχόλια:

  1. πολύ όμορφο ποστ! έχω ακούσει ότι κάνει πολύ καλό και στη χαζοκυτταρίτιδα :)
    αν θες πέρνα από το blog μου, τρέχει διαγωνισμός http://dtmakeupgirl.blogspot.gr/2012/11/giveaway-shea-d-afrique-only-for-greece.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο post! Νόμιζα ότι ο άργιλος ήταν για τις λιπαρές επιδερμίδες.. αλλά έκανα λάθος. Θα δοκιμάσω τη μάσκα μόλις βρω λίγο χρόνο!
    xxx
    http://itsallaboutbeautybydemyfil.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή