Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013

οδηγίες για υγιή μαλλιά!!!!

Γεια σας και πάλι… τι κάνετε?
Το σημερινό post είναι αφιερωμένο στην περιποίηση των μαλλιών μας. Όλες θέλουμε μεταξένια μαλλιά και λίγο πολύ όλες κατά καιρούς αγοράζουμε προϊόντα ώστε να τα φροντίσουμε... αλλά πόσες έχουμε σκεφτεί ότι όταν φτάσουμε στο σημείο να αντιληφθούμε ότι τα μαλλιά μας θέλουν περισσότερη φροντίδα είναι ήδη αργά? Η αλήθεια είναι λοιπόν πως αλλάζοντας μερικές από τις καθημερινές μας συνήθειες μπορούμε να προλάβουμε το «κακό». έτσι λοιπόν σας παρουσιάζω τισ δικέσ μου συμβουλέσ για πιο υγιή μαλλιά:

1.      Προσοχή στο πιστολάκι ή οτιδήποτε παράγει θερμότητα!!!: χρησιμοποίησε πάντα ένα προϊόν που θα τα προστατέψει από την θερμότητα.
2.      Άσε ( όταν είναι εφικτό) τα μαλλιά σου να λαδώσουν: τα φυσικά έλαια των μαλλιών σου αποτελούν ενυδατώνουν σε βάθος τα μαλλιά και τα κάνουν πιο ανθεκτικά.
3.      Χρησιμοποίησε πάντα μαλακτικό: έτσι τα μαλλιά σου θα παραμείνουν ενυδατωμένα και θα λάμπουν περισσότερο.
4.      Προσοχή με τη βούρτσα :μην χτενίζεις ποτέ τα μαλλιά σου όταν είναι πολύ βρεγμένα ακόμη.
5.      Προσάρμωσε την φροντίδα των μαλλιών σου στην κάθε εποχή: Άλλες ανάγκες έχουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και άλλες το χειμώνα.
6.      Μην παραμελείς τον εαυτό σου: μια γενικότερη συμβουλή που αφορά τον τρόπο ζωής σου είναι φυσικά να μην παραμελείς τον εαυτό σου έτσι ώστε και τα μαλλάκια σου να είναι υγιή. Οι καταχρήσεις, η διατροφή, ο ύπνος και το περιβάλλον μπορούν εξίσου να επηρεάσουν την υγεία των μαλλιών σου.

Αυτά είχα και σήμερα να σας πω… ελπίζω να σας φανούν χρήσιμα!!! Θα τα πούμε στο επόμενο post!!!! Φιλάκια πολλά!!!!
Xoxo
Fotini.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου