Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013

biolife nail polish review.!Γεια σας!!! Τι κάνετε? Τι όμορφες που είναι αυτές οι ημέρες ηλιόλουστες!
Όπως όλες καταλάβαμε η άνοιξη είναι εδώ για τα καλά και όπως είναι φυσικό άρχισε να επηρεάζει το μακιγιάζ μας τα χρώματα της γκαρνταρόμπας μας και φυσικά το μανικιούρ μας.
Έτσι λοιπόν αυτό το post είναι αφιερωμένο στα βερνίκια νυχιών της Biolife που αγαπώ πολύ.
Η εταιρεία ΜΑΛΙΝΑ Α.Ε.Β.Ε. ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1986, σε συνέχεια της συγχώνευσης των εταιρειών N. LEVIS CORP. και LEVIS COSMETICS.Από το 1975 και οι δύο εταιρείες δραστηριοποιούνταν στον χώρο των καλλυντικών ομορφιάς, μέσω της παραγωγής και της διανομής καλλυντικών και αρωμάτων. Αυτή η συγχώνευση διευκόλυνε την νέα μορφοποίηση να κερδίσει μία δεσπόζουσα θέση στην ελληνική, ανταγωνιστική αγορά.Η νέα εταιρεία ΜΑΛΙΝΑ Α.Ε.Β.Ε., με την εμπειρία και την τεχνογνωσία στον κλάδο των καλλυντικών, αναδιαρθρώθηκε και εδραιώθηκε στην ελληνική αγορά και τώρα πια δραστηριοποιείται κυρίως στον χώρο των εισαγωγών και της διανομής των καλλυντικών προϊόντων.Μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων ομορφιάς παρασκευάζονται στην Ιταλία, με την επωνυμία της “Biolife”.
Και αφού λοιπόν σας είπα μερικά γενικά πράγματα για την εταιρεία ας περάσω στα βερνίκια νυχιών της που είναι και το θέμα του σημερινού post.
Σε μία βόλτα που έκανα πριν από αρκετό καιρό θα έλεγα αγόρασα τα παρακάτω βερνίκια τέσσερα τον αριθμό!


Από αριστερά προς τα δεξιά:
1.      Νο 80 ένα φυσικό χρωματάκι ιδανικό για ένα κομψο μανικιουρ
2.      Νο342 ένα τέλειο μωβ
3.      Νο357 ένα baby blue το οποίο και συνδυάζετε μοναδικα με το επώμενο
4.      Νο348 που είναι ένα baby pink
Τα δοκίμασα όλα… τα τέσταρα για τα καλά… και ορίστε η γνώμη μου: πρόκειται για υψηλής ποιότητας μανό, που διαρκούν χωρίς top coat για τρεις περίπου ημέρες ( ανάλογα τις δουλειές που θα κάνετε όσο περισσότερα πιάτα τόσο λιγότερη διάρκειαJ), στρώνουν ‘εύκολα εκτώς από ένα ( νο348) που με δυσκόλεψε λίγο. Με δύο στρώσεις θα πάρετε το χρώμα που δείχνει το μπουκαλάκι. Εδώ πρέπει να σας πω πως στα σκούρα χρώματα ( π.χ. 342) και μία μόνο στρώση την κάνει τη δουλειά της!!!
Η τιμή τους είναι περίπου 3,5 ευρώ και κάθε μπουκαλάκι περιέχει 15ml.
Εσείς τα έχετε δοκιμάσει? Ποια η γνώμη σας?

Αυτά λοιπόν από εμένα σας φιλώ γλυκά και θα τα ξαναπούμε σύντομα με ένα επόμενο post!!!
Xoxo
Fotini.!