Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013

Πώς θα διαλέξεις το σωστό τζιν....Όλες έχουμε βρεθεί στη δύσκολη θέση της επιλογής τζιν και μεταξύ μας κορίτσια όλες έχουμε έστω μία φορά διαλέξει το λάθος τζιν εκείνο που στην κούκλα έδειχνε τέλειο αλλά όταν το φορέσαμε…. Και κάπου εκεί είπαμε στον εαυτό μας τη δικαιολογία " έλα μωρέ θα χάσω 2-3 κιλάκια και θα είναι σούπερ".
Ε λοιπόν κορίτσια τέρμα τα ψέματα όταν έχεις 2-3 παραπάνω κιλά τότε είναι που χρειάζεσαι το παντελόνι σου να σου κάνει γάντι χωρίς να τσιτώνει και χωρείς να ξεχειλίζει τίποτα.  Και αυτό το λέω γιατί στο δρόμο έχω δει άπειρες κοπέλες με ρούχα που όχι μόνο δεν τις κολάκευαν … αλλά τόνιζαν το όποιο προβληματικό τους σημείο ακόμη και αν με το κατάλληλο ρούχο δεν θα το πρόσεχε κανένας.
Σας παρουσιάζω λοιπόν τους γενικούς κανόνες στην επιλογή του σωστού παντελονιού….
Αν είσαι ψηλή και με αθλητικό σώμα, σου ταιριάζουν όλα τα είδη τζιν, έχεις το τέλειο σώμα και …. Άσε μας κουκλίτσα μου!!!
Αν είσαι γεματούλα, ειδικά στις γλουτούς, απόφυγε τα χαμηλοκάβαλα τζιν, ένα ψηλόμεσο τζιν με κόψιμο bootcut που θα σε δείξει πιο ψηλή και κομψή.
Αν έχεις κοιλίτσα, διάλεξε ένα σε boyfriend κόψιμο που θα συνδυάσεις με τοπ που θα καλύπτει την κοιλίτσα σου.
Σώμα χωρίς καμπύλες ; Απόφυγε τα boyfriend τζιν και πόνταρε σε ένα skinny jeans που θα φέρουν στην επιφάνεια τις καμπύλες που δεν έχεις!
Αν έχεις ψηλά πόδια, το παντελόνι καμπάνα σου πάει γάντι και σε κολακεύει.
 Αν είσαι μικροκαμωμένη, ένα straight τζιν θα δώσει άμεσα την εντύπωση πως είσαι πιο ψηλή.
Αν πάλι είσαι αρκετά κοντούλα, μπορείς να επενδύσεις σε ένα τζιν που θα σταματά στους αστραγάλους.
Tips!!!
Ένα bootcut παντελόνι πρέπει να υπάρχει στην ντουλάπα σου.
Προτίμησε τζιν με φερμουάρ και όχι με κουμπιά για ευνόητους λόγους.
Τζιν δίχως τσέπες:  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!!

Και κάτι τελευταίο….. girl…. Το κολάν ΔΕΝ είναι παντελόνι!!!!! Έχει σχεδιαστεί αρχικά ως εσώρουχο…..  για αυτό το μπλουζάκι σου καλό θα ήταν να τελειώνει  κάτω από τον πισινούλι σου!!!!
Αυτά από εμένα …. Σας εύχομαι ένα υπέροχο τριήμερο….. να περάσετε τέλεια και θα τα ξαναπούμε τις επόμενες ημέρες!!!!!