Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

tsai το θαυματουργό....!



Γεια σας γεια σας… τι κάνετε σήμερα; Ελπίζω να είστε όλες/οι καλά.
Σήμερα και με αφορμή ένα μικρό κρυολόγημα που με ταλαιπωρεί, αποφάσισα να σας μιλήσω για τις ευεργετικές ιδιότητες του τσαγιού στην υγεία μας.
Λίγο πολύ από όταν ήμασταν παιδάκια κάθε φορά που δεν αισθανόμασταν καλά ένα τσάι πάντα   τόνωνε τον οργανισμό μας και  βοηθούσε να επανέλθουμε στους ρυθμούς μας. Από τότε βέβαια τα πράγματα άλλαξαν αρκετά και δεν πίνουμε τσάι μόνο για το κρυολόγημα αλλά και για ευχαρίστηση. Μας βοηθά στην απώλεια βάρους, μας γεμίζει αντιοξειδωτικά,  μας χαρίζει θρεπτικές ουσίες πολύτιμες για τον ανθρώπινο οργανισμό χωρίς να μας επιβαρύνει με πρόσθετες θερμίδες. Μία κούπα τσαγιού έχει τη μισή καφεΐνη από μια κούπα καφέ φίλτρου και τέλος η τακτική κατανάλωση τσαγιού - μαύρου ή πράσινου - σε συνδυασμό με έναν υγιεινό τρόπο ζωής συμβάλλει στη βελτίωση της καρδιακής και καρδιαγγειακής λειτουργίας. Για όλα λοιπόν τα παραπάνω και φυσικά για πολλά περισσότερα…. έχω επιλέξει τον τελευταίο καιρό να πίνω μία κούπα τσάι ή και δύο πολλές φορές κάθε μέρα …και κάπου εδώ… μπήκε στη ζωή μου το tsai.gr. Πρόκειται για ένα online κατάστημα πώλησης τσαγιού καθώς και αξεσουάρ τσαγιού. Εκεί θα βρείτε τα πάντα ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε το τσάι σας.
 Οι γεύσεις που επέλεξα και μπορώ να πω πως ξετρελάθηκα ήταν το slimming tea με άρωμα λεμόνι και το evening tea με χαμηλά ποσοστά καφεΐνης για την απογευματινή μου απόλαυση.   Η εξυπηρέτηση ήταν άμεση και η παραγγελία μου ήρθε στην πόρτα μου δύο ημέρες μετά, άριστα πακεταρισμένη. Το τσάι ήρθε σε δύο χάρτινα σακουλάκια ένα για κάθε ποικιλία τα οποία και αντικατέστησα αμέσως με βαζάκια που κλείνουν αεροστεγώς, για την μέγιστη δυνατή διάρκεια αρώματος και γεύσης.
Εσείς πίνετε τσάι? Ποια είναι η αγαπημένη σας γεύση?
Σας φιλώ γλυκά με μία κούπα τσαγιού στο χέρι… και σας προτείνω να το εντάξετε στις καθημερινές σας συνήθειες έστω και για λίγο… γιατί είμαι σίγουρη πως μόλις δείτε την διαφορά στο σώμα σας και στον οργανισμό σας… δεν θα αλλάζετε με τίποτα.

Xoxo
fotini

4 σχόλια:

  1. Πινω καθε μερα το βανιλια/καραμελα της lipton! ειναι μαυρο τσαι και ειναι τελειο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. latreuwwwwwwww to tsai!!pinw ta panta...
    ton teleutaio kairo agapimeno mou einai to aplo prasino tsai kai apo lipton to leuko tsai me geusi rodi!!teleio!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το lipton δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη!!! αλλά μιας και το προτείνεις θα το δοκιμάσω

      Διαγραφή