Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

Αγαπημένο γιατί.....

Και ενώ το καλοκαίρι σιγά σιγά φτάνει στο τέλος του αποφάσισα να σας μιλήσω για εκείνα τα προϊόντα που χρησιμοποίησα περισσότερο με αναλυτικό post review για το κάθε ένα και να σας λέω κάθε φορά με δύο λόγια για πιο λόγο είναι στα αγαπημένα μου. 
Η νέα στήλη θα ονομάζεται ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ και ανά διαστήματα θα επανέρχομαι με οτιδήποτε με κάνει να πω ‘’ ε ναι λοιπόν το αγαπώ’’.  Όπως θα έχετε καταλάβει όσες διαβάζετε το blog μου δεν γράφω τα αγαπημένα κάθε μήνα και αυτό γιατί δεν μπορώ να πω πως κάθε μήνα υπάρχει πάντα κάτι που  πραγματικά να αγαπώ.
Ας αφήσω όμως την εισαγωγή και ας περάσω στο θέμα μας… σήμερα  αποφάσισα να ξεκινήσω με ένα καθαριστικό προσώπου που ΛΑΤΡΕΨΑ!!! Το βρήκα στο CherryBox Ιουλίου και μπορώ να σας πω πως πραγματικά άξιζε τα χρήματα που έδωσα μόνο και μόνο για αυτό το προϊόν. 

Το προϊόν στο οποίο είναι το σημερινό post αφιερωμένο είναι το   Sensial Gel Nettoyant Surgras από την πολυαγαπημένη μου Castalia!!! Είναι ένα απαλό gel καθαρισμού προσώπου ή και σώματος για κάθε τύπο επιδερμίδας που προσφέρει την απόλυτη ενυδάτωση και ανακούφιση.   Έπειτα από σχεδόν δύο μήνες καθημερινής χρήσης μπορώ να σας πω με σιγουριά πως…. είναι  αγαπημένο μου γιατί:1ον συνέβαλε αρκετά στο να μπορέσω  ρυθμίσω τις κοκκινίλες αλλά και τη λιπαρότητα στο πρόσωπο μου και βοήθησε κατά κάποιο τρόπο το μακιγιάζ μου να κρατήσει περισσότερο και  2ον  έχει απίστευτη διάρκεια σαν προϊόν  και αυτό γιατί  μία μικρή σταγόνα αρκεί για να καλύψει όλο το πρόσωπο φανταστείτε πως καθημερινή χρήση δύο μηνών δεν στάθηκε ικανή για να τελειώσει το travel size των 100ml… φανταστείτε το full size των 200ml.!
Έτσι λοιπόν σίγουρα θα το ξαναγοράσω και σίγουρα σας το συστήνω ανεπιφύλακτα…

Xoxo
Fotini..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου