Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

review για το primer instant perfector της Clinique....

Κορίτσια μου γεια σας και πάλι!!! Τι κάνετε; Ελπίζω καλά
Σήμερα αποφάσισα να σας μιλήσω για το αγαπημένο μου  primer.
Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα και με τη λιπαρότητα που προσώπου μου αλλά και με τους πόρους μου που έχουν κάνει την παρουσία τους ιδιαίτερα αισθητή. Έτσι   χωρίς πολλά πολλά βρέθηκα σε αναζήτηση που ιδανικού primer που να με βοηθά και στα δύο παραπάνω μου προβλήματα. Κα σε αυτό το σημείο όλες μπορείτε να φανταστείτε που πήγα… και ευτυχώς για εμένα για μία ακόμη φορά πέτυχα την αγαπημένη μου πλέον πωλήτρια η οποία και έβαλε σκοπό της ζωής της να μου βρει το ιδανικό προϊόν που θα ικανοποιεί όλες μου τις ανάγκες. Έπειτα από δοκιμή αρκετών προϊόντων κατέληξα και πάλι στην Clinique και στο instant perfector, πάλι από τη σειρά pore refining solution.


Το instant perfector χαρίζει άμεσα λεία και άψογη εμφάνιση στην επιδερμίδα οι πόροι μπορώ να πω πως σχεδόν εξαφανίζονται ενώ  αφήνει ματ την επιδερμίδα για οχτώ ώρες. Είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα και την υγρασία και η καινοτομία του είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και   πάν από το make up σας τοπικά για να δώσετε έμφαση σε περιο΄χες με εντονότερο πρόβλημα αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας για να διορθώσετε τυχόν ατέλειες του μακιγιάζ σας.
Κορίτσια έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη και για να σας πω την αλήθεια υπολογίζω να πάρω και ένα backup στις επόμενες εκπτώσεις .
Εσείς θα το δοκιμάζατε;
Αυτά από εμένα αύριο η συνέχεια σας στέλνω την αγάπη μου
Xoxo…
fotini

3 σχόλια:

  1. Γειά σου Φωτεινή μου!!! Χίλια μπράβο για το πολύ ωραίο blog σου!!! Απο σήμερα σε παρακολουθώ και εγω!!! Λοιπόν εχω να σου πώ ότι πραγματικά το προιόν είναι τέλειο, αν και δεν το εχω αποκτήσει ακομη... το έχω δοκιμάσει και κάνει θαυματα!!! Καλή συνέχεια!!!
    Φιλιά ΧΧΧ
    Ρούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή