Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013

classics black eyeliner review!!!Γεια σας!!! Τι κάνετε;
Καλή χρονιά σας εύχομαι από τα βάθη της καρδίας μου!!!
Σκεπτόμουν με ποιο post να ξεκινήσω το 2013… και αποφάσισα πως τι καλύτερο από ένα review κάποιου προϊόντος που μου άρεσε πολύ κι που σίγουρα θα το ξαναγοράσω!!
Ξεκινώντας λοιπόν θα σας αποκαλύψω το προϊόν……
Ταραν…..
Όπως σας είχα πει και στο haul αγόρασα ένα eyeliner το οποίο εξ αρχής με ενθουσίασε… είναι το Classic black eyeliner από την erkul kozmetik. Όπως θα καταλάβατε και από το όνομα της εταιρείας πρόκειται για μία τουρκική εταιρεία καλλυντικών της οποίας τα προϊόντα πληρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.
Το eyeliner έρχεται σε ένα τεράστιο μπουκαλάκι που περιέχει 8ml προϊόντος!!!!!!!
Μπορώ να πω χωρίς υπερβολές πως έχει το μέγεθος μάσκαρας. Είναι super black και αρκετά υγρό χαρίζοντας ένα αρκετά έντονο εφέ! Το πινελάκι του είναι πολύ λεπτό για να μπορέσει κάποιος να σχεδιάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Η διάρκεια του είναι τέλεια αφού μένει όλη την ημέρα.
Με λίγα λόγια έχει όλα όσα ζητάμε από ένα eyeliner. Κορίτσια σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα αν το βρείτε στην αγορά πάρτε το, το ξέρω πρώτη φορά σας το λέω για ένα προϊόν έτσι για να δείτε πόσο το λάτρεψα! Α!! δεν σας είπα το καλύτερο  κόστισε μόλις 3 ευρώ… πως σας φάνηκε;
Αυτά από εμένα ξέρω πως δεν ήμουν τόσο πιστή στο ραντεβού μου τη περίοδο των γιορτών αλλά σας υπόσχομαι θα επανορθώσω…. Σας φιλώ γλυκά και μέχρι την επόμενη φορά σας στέλνω την αγάπη μου….

Xoxo
fotini