Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013

Perfect clean foaming cream by L'OREAL!!!!!


 Γεια σας κορίτσια μου!!! Τι κάνετε;
 Σήμερα αποφάσισα να σας μιλήσω για ένα καθαριστικό προσώπου που χρησιμοποιούσα μέχρι πριν από λίγο καιρό και επιτέλους τώρα που το τελείωσα μπορώ να σας γράψω την προσωπική μου γνώμη σχετικά με τις ιδιότητες του και πως λειτούργησε στο δικό μου τύπο επιδερμίδας.

Πρόκειται για το Perfect clean foaming cream της Loreal PARIS, το οποίο περιέχει ενσωματωμένο στη συσκευασία του ένα μαλακό σφουγγαράκι από καουτσούκ που προσφέρει απαλή απολέπιση. Το σαπουνάκι ως προϊόν, έχει ελαφριά σύνθεση και πολύ ωραία μυρωδιά. Βοηθά αρκετά στον καθαρισμό τις επιδερμίδας ακόμη και μετά από ένα βραδινό έντονο μακιγιάζ…. σε συνδυασμό όμως με το σφουγγαράκι μπορώ να σας πω πως κάνει θαύματα!!! Καθαρίζει τα πάντα!!! Όσο καλά και να έχετε κάνει το ντεμακιγιάζ σας όταν πλυθείτε με το συγκεκριμένο σφουγγαράκι θα βρείτε υπολείμματα!!!  Προσφέρει ενυδάτωση στην επιδερμίδα και την αφήνει τόσο απαλή και καθαρή που με κάνει να θέλω συνέχεια να αγγίζω  το πρόσωπό μου.
Μου άρεσε τόσο αυτό το σφουγγάρι… που το χρησιμοποιώ με κάθε σαπούνι προσώπου που δοκιμάζω!!!
Θα το βρείτε και σε μαγαζιά με ευρείας κατανάλωσης προϊόντα αλλά και σε πολλά σουπερ μάρκετ. Την τιμή του δεν την θυμάμαι ακριβώς αλλά σίγουρα ήταν αρκετά οικονομικό.
Αυτά από εμένα!!! Σας εύχομαι ένα όμορφο Σαβββατόβραδο και μία ακόμη ποιο όμορφη Κυριακή!!!!!
Xoxo
Fotini !!!