Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2012

review για το γάντι αποτρίχωσης Rapidepi.!!!Αγαπημένες μου κι πάλι καλημέρα…!!
Σήμερα θα σας μιλήσω για τν μεγάλη μου απογοήτευση, που δεν είναι άλλη από το γάντι αποτρίχωσης Rapidepi…!!! 
Το Rapidepi είναι μία νέα αποτριχωτική μέθοδος που κάνει αποτρίχωση και απολέπιση με μία κίνηση, ισχυρίζεται πως με συστηματική χρήση η τριχοφυΐα εξασθενεί στην περιοχή που εφαρμόζετε ενώ ταυτόχρονα επιβραδύνει την επανεμφάνιση της και η τιμή του 23,40!!!Τι να σας πω… ώρες ώρες νιώθω πολύ αφελής που πιστεύω ότι μου λένε,  σε εμένα δεν δούλεψε καθόλου και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ήθελα να δουλέψει. Μου φαινόταν ιδανικό να  αποτριχώνω τα πόδια μου μία φορά το μήνα!!

Αρχικά στην περιγραφή του προϊόντος επάνω στη συσκευασία δεν αναγράφει ότι για να έχεις κάποιο αποτέλεσμα πρέπει να αγοράσεις και να εφαρμόσεις και την ειδική λοσιόν κάτι που ανακάλυψα μόλις διάβασα τις οδηγίες χρήσης όπου και ξενέρωσα γιατί ακόμη και να δούλευε σαν προϊόν δεν θα είχε διάρκεια αφού δεν είχα τη λοσιόν.

Ας περάσω τώρα στην εφαρμογή…. Άρχισα να κάνω τις κυκλικές κινήσεις όπως  έλεγαν οι οδηγίες αλλά μάταια.... κάτι άρχισε να κάνει μετά από λίγη ώρα αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν ομοιόμορφο. Τώρα αν κρατάει τέσσερις εβδομάδες δεν το γνωρίζω γιατί αφού δεν με εντυπωσίασε σαν προϊόν δεν ήμουν διατεθειμένη να δώσω και άλλα χρήματα για τη λοσιόν.

Αυτά από εμένα λοιπόν… τα λέμε αύριο με κάτι πιο ευχάριστο.!

Σας στέλνω την αγάπη μου και μία ευχή για μία υπέροχη Κυριακή.!!!!


Xoxo….
fotini